PARTIZAN RAZBIJEN U GRUŽU Jug ostvario prvu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka

Foto: Hina

VATERPOLISTI dubrovačkog Juga CO su u susretu 2. kola skupine A Lige prvaka razbili beogradski Partizan 16:5 (3:0, 2:1, 6:2, 5:2). Za prvu pobjedu Dubrovčana u ovosezonskoj Ligi prvaka najzaslužniji su s po četiri gola bili Vincenzo Renzuto i Luka Lozina, a Lovren Fatović je postigao jedan manje.
 
Jugaši su u Dubrovniku nadigrali srpskog prvaka, vodili na poluvremenu 5:1 te na kraju stigli do prvih bodova u skupini. Nije u Gružu bilo rezultatske neizvjesnosti. Obrana Juga je bila odlična, kontranapad također.
 
 
Domaćin je od starta krenuo sjajno, poveo 5:0, a gosti su prvi gol zabili tek nakon 12 minuta i 41 sekunde igre. Trener Vjekoslav Kobešćak zadovoljan je prvom pobjedom u Ligi prvaka...
 
"Vratili smo neke stvari koje su nas krasile prošle sezone te sad očekujem kako ovako možemo nastaviti igrati i protiv jačih momčadi nego što je Partizan", smatra trener, a pobjedom je zadovoljan i kapetan Marko Bijač.
 
"Kontrolirali smo i igru i rezultat od početka utakmice. Odradili vrlo dobro ono što smo se dogovorili za obranu. Očekivano smo dobili Partizan. Sad se okrećemo Hannoveru", rekao je Bijač.
 
JUG CROATIA OSIGURANJE: Bijač, Macan (1), Fatović (3), Lončar, Joković, Garcia (1), Ivanković (2), Rašović (1), Renzuto (4), Pavličević, Benić, Lozina (4), Jarak. Trener: Vjekoslav Kobešćak.
 
PARTIZAN: Rističević, Kasum (1), F. Janković, Lukić, Lazić (1), Tomić, M. Janković, Andrejević (2), Manojlović, Radanović, Vučinić (1), Aksenijević, Belopavlović. Trener: Stefan Ćirić.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.