Prosinečki nakon debakla: Nemam pojma što se dogodilo, gotove su kvalifikacije

Foto: EPA-EFE

GRČKA je u Ateni s 2:1 pobijedila BiH i reprezentaciju Roberta Prosinečkog je dovela u gotovo pa bezizlaznu situaciju kad je u pitanju direktni plasman na Euro.

Dva kola prije kraja kvalifikacija BiH ima pet bodova manje od Finske koja se može plasirati na Euro već u sljedećem kolu pobjedom protiv otpisanog Lihtenštajna. BiH može dalje samo teoretski jer su joj potrebne pobjede protiv Italije i Lihtenštajna te da Finska ne pobijedi Lihtenštajn i da izgubi od Grčke.

BiH je ranije osvojila skupinu Lige nacija i zahvaljujući tome ima osigurano mjesto u play-offu Lige nacija.

Proje par dana BiH je u Zenici odigrala fantastičnu utakmicu protiv Finske i pobijedila ju je 4:1, večeras je podbacila. Grčka je dominirala cijelu utakmicu, a izbornik Prosinečki je bio vidno razočaran.

"Grci su bili bolji. Koliko god bilo teško, moram im čestitati. Nismo bili na onom nivou i ne znam koji je razlog. Nakon onakve utakmice odigramo jednu ovakvu. Ljudi su bili puno bolji od nas i zasluženo su pobijedili. Čudno je da ne možemo dvije utakmice ponoviti u visokom ritmu. Zasluženo su nas pobijedili", rekao je Prosinečki pa je dodao:

''Bili smo loši u pasu. Nemam pojma što se desilo. Puno smo razmišljali i razgovarali, ali prejednostavno smo im davali lopte, nismo bili blizu igračima, nismo bili onakvi kakvi smo trebali biti. Izgubili smo utakmicu i kvalifikacije su gotove", poručio je.

Otkrio je i svoju sudbinu.

"Sigurno da ću razgovarati s predsjednikom i sa svima pa ćemo vidjeti što dalje", kazao je Robert Prosinečki.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.