TRANSFERI

Predsjednik Barcelone: Izgubili smo 200 milijuna eura. Ništa od Neymara

Foto: EPA

JOSEP Maria Bartomeu, predsjednik Barcelone, dao je izjavu u kojoj je opisao financijsku krizu koju je u klubu izazvala pandemija koronavirusa.

"Svi europski klubovi su pogođeni. Ovo neće trajati jednu godinu, nego tri ili četiri", rekao je Bartomeu pa pojasnio: "Izgubili smo u pauzi oko 200 milijuna eura. U ovoj sezoni smo računali na prihod od 1,3 milijarde eura, a na kraju ćemo imati 30% od toga. Ako se situacija s pandemijom ne popravi, neće biti gledatelja. Bit će zatvorene utakmice, muzej, dućan, gubit ćemo još novaca."

U skladu s tim, Bartomeu je rekao kako neće biti ništa od najavljenih velikih transfera: "Pričali smo s Lautarom Martinezom, ali su pregovori zaustavljeni. Nije vrijeme za velika ulaganja. Neymar? Nezgodno ga je dovesti u ovom trenutku zbog korone. Ne znam bi li ga PSG prodao."

Neymar je prije tri sezone iz Barcelone otišao u PSG

Podsjetimo, Barcelona je ranije objavila kako u klub stiže Miralem Pjanić iz Juventusa za oko 60 milijuna eura, dok je u suprotnom smjeru otišao Arthur Melo za 72 milijuna eura. Melo je imao obavezu vratiti se u Barcelonu i završiti sezonu, ali to nije napravio. Iako je Barcelona najavljivala kako bi mogla postići dogovor s Arthurom, Bartomeu je rekao kako će ga klub tužiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.