Potres. Bomba. To je u naslovima u regiji o Gattusu u Hajduku

Foto: EPA

GENNARO GATTUSO (46) potpisao je za Hajduk na dvije godine i novi je trener Hajduka. Gattuso je prije 11 godina okončao impresivnu igračku karijeru, tijekom koje je osvojio sve. Vrhunci su mu dvije Lige prvaka s Milanom i naslov prvaka svijeta s Italijom. 

Nema velikih trenerskih uspjeha, ali svaka rečenica mu je za naslov

Odmah po završetku karijere nogometaša počeo je trenersku. Vodio je Sion, Palermo, OFI, Pisu, mladu i seniorsku momčad Milana, Napoli, Fiorentinu, Valenciju i Marseille. Jedini trofej mu je kup s Napolijem 2020. No, Gattuso je najviše atraktivan zbog ogromne karizme te temperamentnog ponašanja i izjava. Gotovo svaka njegova rečenica je za naslov i zato je miljenik medija. Oni regionalni šokirano su popratili senzacionalnu vijest iz Splita.

Zanimljivo, najčitaniji srpski imaju iste naslove. "Bomba u komšiluku!" pišu Telegraf i Kurir. Blic je vijest objavio pod naslovom "Zemljotres u Splitu: Legendarni Talijan preuzeo Hajduk!" Isti izvor napominje: "Igrački velikan međutim kao trener nije toliko uspješan. Svugdje se kratko zadržao. Možda i zbog svog temperamenta. Baš zato će posebno biti zanimljivo kako će se snaći i kako će ga prihvatiti u Splitu."

 "Bomba u komšiluku. Zemljotres u Splitu"

Mondo piše "Bomba potresla regiju. Hajduk doveo Gattusa" te dodaje: "Kao grom iz vedrog neba odjeknula je vijest iz Dalmacije!" U nastavku piše: "Tempirana bomba je potresla nogomet bivše Jugoslavije. Gennaro Gattuso novi je trener posrnulog Ex-Yu velikana."

Klix iz BiH također u naslovu ima eksplozivnu napravu: "Bomba iz Splita: Gennaro Gattuso imenovan za novog trenera Hajduka."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.