HNL

Pogledajte suze Rijekinog kapetana na oproštaju od kluba

Foto: Screenshot/YouTube HNK Rijeka

DOSADAŠNJI kapetan Rijeke Hrvoje Smolčić oprostio se od kluba i navijača. Karijeru će nastaviti u frankfurtskom Eintrachtu, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor. Rijeku napušta nakon 84 nastupa za momčad, s tim da je zadnji bio onaj u finalu Kupa kada je isključen u 41. minuti zbog dva žuta kartona u Hajdukovom preokretu i pobjedi 3:1, kojom je splitski klub osvojio svoj prvi naslov nakon devet godina čekanja.

 

Video: HNK Rijeka

U oproštajnom intervjuu koji je klub objavio na svom YouTube kanalu, baš na spomen toga, odnosno trenutaka podrške koju su mu unatoč njegovom isključenju dali Rijekini navijači, Smolčić je zaplakao.

"Hvala svima na ovih predivnih devet godina, hvala svim trenerima koji su me trenirali i svima u klubu, predsjedniku, upravi, svima koji su bili dio moga puta. Isto tako i čistačicama i ljudima koji su kuhali u restoranu, svima njima sam veliki dužnik. Svi ćete mi ostati u jako lijepom sjećanju. Posebice hvala navijačima, pogotovo na ovoj zadnjoj gesti na Poljudu", rekao je Smočić i počeo plakati.

"Evo, stvarno sam zahvalan Armadi koja me puno puta podržala i stala iza mene. Hvala im posebno na tom mom zadnjem trenutku u Rijeci kad su bez obzira na to što sam im, na neki način, oduzeo taj trofej... Stvarno su stali uz mene i na kraju te utakmice su mi dali pljesak podrške koji mi puno znači. Hvala svima", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.