NBA LIGA

Pogledajte kako je lopta skakutala po obruču i prekinula pobjednički niz Bostona

Foto: Screenshot

BOSTON CELTICSI nakon poraza u prvoj utakmici sezone dobili su čak 10 utakmica zaredom, ali sinoć je najdulji niz nepobjedivosti u NBA ligi prekinut.

Celticsi su izgubili u Sacramentu 100:99, iako su ih milimetri dijelili od nastavka niza. Imali su posljednji napad, lopta je kružila i naposljetku došla do Marcusa Smatra, koji je nakon ulaza kroz sredinu bacio "floater", lopta je nekoliko odskočila od obruča prije nego što je konačno ispala.

Unatoč drugom porazu sezone, Celticsi i dalje imaju najbolji omjer na Istoku, a u cijeloj ligi bolji su samo LA Lakersi s omjerom 11-2.

Odlaskom Kyriea Irvinga u Brooklyn i dovođenjem Kembe Walkera iz Charlottea na njegovo mjesto Celticsi su očito riješili probleme s kemijom, uloge su odlično raspodijeljene, a nije ih omela ni ozljeda Gordona Haywarda, koji će zbog slomljene ruke mirovati šest tjedana.

U sinoćnjoj utakmici najefikasniji u Bostonu bio je Jaylen Brown s 18 koševa, Kingse je predvodio Buddy Hield s 35, a srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica ubacili su po 12 za domaćine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.