Pogledajte kako je Fatović udario u glavu kapetana Srbije

Foto: Sreenshot Twitter

HRVATSKA vaterpolska reprezentacija poražena je u polufinalu Europskog prvenstva u Barceloni od Srbije s 7:9 te će u subotu igrati za brončano odličje.

Bila je to dobra utakmica, kvalitetna, ali ni izbliza ne onako lijepa kao ona prije godina dana u Budimpešti, kad je Hrvatska u jednoj epskoj partiji u polufinalu SP-a srušila Srbiju 12:11 na putu do zlata. Previše je bilo nervoze, udaranja ispod i iznad vode, čudnih sudačkih odluka. Previše je bilo svega što nije vaterpolo (isključeni su Fatović i Tucak kod Hrvatske, Ćuk kod Srbije). U toj tučnjavi bolje se snašla Srbija, a Hrvatsku je koštala užasna igra s igračem više u bazenu.

Loren Fatović je isključen u drugoj četvrtini nakon okršaja s Ćukom. Crveni karton je tada dobio i srpski igrač, no mladi igrač Juga mogao je i morao put svlačionice i nekoliko trenutaka ranije.

U četvrtoj minuti druge četvrtine nakon žestokog duela s kapetanom Srbije Filipom Filipovićem, Fatović je iznad vode udario srpskog reprezentativca u glavu. Srbi su tražili crveni karton, no srećom po Fatovića, suci nisu primijetili nesportski potez našeg sjajnog mladog igrača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.