Esport

Pogledajte kako izgleda novi Need for Speed

Screenshot: YouTube

ELECTRONIC Arts je objavio najavni video i datum izlaska za Need for Speed Heat, novu igru nekad kultnog serijala koja je s posljednjih nekoliko naslova upropastila status koji je imala kod igrača. Nažalost, ako je suditi prema onom što možemo vidjeti, čuti i pročitati, Need for Speed Heat ne bi trebao biti ništa revolucionarno.

>Igra za koju vjerojatno niste čuli mogla bi biti najigranija na svijetu

"Uzbudljivo trkačko iskustvo koje vas suprotstavlja odmetnutoj policijskoj sili dok se borite u uličnim utrkama", dio je opisa koji stoji ispod najavnog vida za NFS Heat. Generički i već viđeni opis vas sigurno neće ponukati da kupite igru, a slična je reakcija i na sam video. 

U novom NFS-u utrkivat ćemo se ulicama Palm Cityja, izmišljenog grada inspiriranog Miamijem. Po danu ćemo se utrkivati u standardnim Speedhunters Showdown utrkama, a po noći u onim ilegalnim. U opisu stoji i da bi policajci trebali biti odmetnički nastrojeni pa će učiniti sve kako bi vas zaustavili, ali trajno će vas moći onesposobiti samo tijekom noćnih utrka. 

Kastomizacija automobila i likova trebala bi nuditi najviše mogućnosti dosad, što bi mogla biti jedina slamka spasa za nostalgičare kojima nedostaje NFS Underground štih. Moći će se kastomizirati i vozači te vozačice. 

Razvojni studio iza igre, Ghost Games, je potvrdio kako u igri neće biti "loot boxeva", ali sigurno je da će nekog sustava monetizacije biti. O čemu se točno radi, saznat ćemo naknadno. Kako u videu i nema nešto prikaza gameplayja, što to nudi NFS Heat, saznat ćemo 19. kolovoza, kada stiže snimka gameplayja. NFS Heat trebao bi izaći 8. studenog i bit će dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.