Pobuna protiv Maradone: Veron, Gutierrez i Samuel nezadovoljni izbornikom!

U SVLAČIONICI Argentine sprema se pobuna protiv Maradone! Argentinski dnevni list Clarin javlja da skupina nezadovoljnika predvođena Juanom Sebastianom Veronom, Jonasom Gutierrezom i Walterom Samuelom potkopava autoritet izbornika jer su nezadovoljni minutažom koju dobivaju na Svjetskom prvenstvu.

Tri navedena igrača u kvalifikacijama su bila standardni Maradonini prvotimci. No, na samom SP-u više nisu toliko nezamjenjivi, a s obzirom na to da je Argentina i bez njihovog doprinosa nanizala četiri pobjede i plasirala se u četvrtfinale, pojavio se strah im Diego neće pružiti novu priliku.

Podsjećamo, Samuel je u prvoj utakmici teren napustio šepajući, nakon čega više nije uvršten u Maradonin početni sastav. Iz ekipe je nakon susreta protiv Nigerije izletio i Veron. Gutierrez je, pak, uvrijeđen što ga je Maradona forsirao na poziciji braniča i odbijao mu pružiti priliku na njegovoj prirodnoj poziciji krilnog igrača.

"Pojavile su se neke nesuglasice s dečkima, ali to pokušavamo riješiti među sobom", priznao je Maradona da u svlačionici Gaučosa situacija nije idealna uoči velikog derbija protiv Njemačke. No, kasnije se ipak ispravio pokušavši okriviti medije da mu ruše atmosferu u svlačionici.

"Moj odnos s igračima je sjajan. Izostavio sam iz postave neka velika imena, ali oni uvijek moraju biti spremni nastupiti iz poštovanja prema svojim suigračima, treneru i dresu koji nose. Kad dođem do njih i kažem im da moraju istrčati na teren, spremni su pomoći svojoj ekipi. Došli smo ovamo ostaviti svoju kožu ako treba, samo da osvojimo prvenstvo", kaže Maradona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.