Pique: Gnjusnu psovku koja mi je okončala karijeru nisam rekao ja, nego suigrač

Screenshot: Twitter

GERARD PIQUE (35) karijeru je završio crvenim kartonom. Jedan od najtrofejnijih nogometaša u povijesti i simbol Barcelone prošlog tjedna objavio je da odlazi u mirovinu na kraju godine. Zadnjeg dana 2022. Barcelona igra gradski derbi protiv Espanyola. Pique nakon isključenja kod Osasune, u pobjedi 2:1 u 14. kolu La Lige, definitivno završava karijeru i prije tog meča.

Sudac u zapisniku tvrdi da mu je Pique izgovorio niz gadosti

Zadnji mu je tako bio onaj koji uopće nije igrao. Nakon što je sudac Jesus Gil Manzano označio poluvrijeme utakmice u Pamploni, pri vodstvu domaćina 1:0 protiv Barcelone, kojoj je k tome isključen Lewandowski, Pique je s klupe za rezerve prišao sucu. 

Gil Manzano u zapisniku je naveo što mu je tada rekao: "Jesi li vidio kako su nam zabili gol koji si ti priznao? Ti si sudac koji nas je najviše s*ebao! J*bena sramota je što radiš! S*rem ti na mater k*rvu!" Naravno, sudac ga je nakon ove tirade isključio, i to u tunelu stadiona jer ga je Pique sve do tamo pratio i vrijeđao.

Ovo nije prvi put da Gil Manzano daje Piqueu crveni na utakmici koju ovaj ne igra. Isto je napravio na El Clasicu u travnju prošle godine, kada mu je Pique došao prigovoriti da nije dovoljno produljio utakmicu. 

Pique: Morao sam prigovoriti sucu jer nas je teško oštetio nekoliko puta, ali nisam mu ništa psovao

Nakon što je Manzano iznio svoju verziju događaja, Pique je na Twitchu kod streamera Ibaija Llanosa dao svoju: "Nisam s*ao ni na čiju mater, nego je došlo do toga da više ništa ne smiješ reći sucima, odmah te isključe. Konkretno, morao sam na poluvremenu otići prigovoriti Manzanu jer nas je teško oštetio.

Prvi žuti karton Lewandowskog nije postojao, kao ni korner iz kojeg je Osasuna zabila gol, a moramo naglasiti da je tom golu neposredno prethodio čisti faul nad našim Marcosom Alonsom! Pazite, nijedna od ovih situacija nije bila 50/50 pa da možemo reći da je sudac slučajno pogriješio.

"Moj suigrač je psovao, a sudac je njegove riječi stavio u moja usta"

Ne, bile su odluke jasno na veliku štetu Barcelone. Zato sam morao otići do njega i reći mu da uvijek sudi protiv nas. To je sve što sam rekao i njemu je bilo dovoljno da mi da crveni. Nisam mogao vjerovati kada me isključio zbog toga. Onda sam, već isključen, otišao u našu svlačionicu i tamo je jedan moj suigrač psovao majku kada sam ulazio. Manzano je upravo u tom trenutku prolazio i čuo njega da to govori te mi u usta stavio njegove riječi."

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE PIQUE KARIJERU ZAVRŠIO ISKLJUČENJEM

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.