Piksi poludio u Beču: Je*em ti majku! Neeee!

Foto: Profimedia

SRBIJA je izgubila 2:1 kod Austrije u predzadnjoj provjeri pred Euro. Domaćin na Prateru je već do 13. minute vodio 2:0 golovima Patricka Wimmera i Christopha Baumgartnera nakon velikih grešaka srpske obrane. Strahinja Pavlović smanjio je u 35. minuti na 2:1, ali Srbija je još dobro prošla.

>KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE SRBIJA PRIMILA GOLOVE OD AUSTRIJE

Naime, eksperiment izbornika Dragana Stojkovića Piksija s četiri stopera u zadnjoj liniji, pri čemu su centralni braniči bili bekovi Uroš Spajić na desnoj i Strahinja Pavlović na lijevoj strani, te spuštanje Nemanje Gudelja u "četvorku" završio je debaklom. To jako zabrinjava srpsku javnost jer njihovu reprezentaciju za samo deset dana na Euru čeka skupina s jakim suparnicima: Engleskom, Danskom i Slovenijom. 

Piksi je već za vrijeme utakmice bio pod velikim kritikama, a nervoza je kulminirala u 88. minuti. Lazar Samardžić krenuo je u proboj po desnoj strani, ali mu je austrijski igrač oduzeo loptu. Stojković je na to poludio. Skakao je i trčao uz aut-crtu te vitlajući rukama urlao: "Je*em ti majku! Neee!", i to pokraj mikrofona uz teren tako da se njegov bijes i vidio i čuo. 

>KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ PIKSIJEV BIJES

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.