Petrić: Možemo živjeti s ovim rezultatom, on nije uopće loš

PRVI polufinalni dvoboj Europa lige između HSV-a i Fulhama završio je remijem bez pogodaka (0:0) na Nordbank Areni. Uzvrat je sljedećeg četvrtka u Londonu.

"Možemo živjeti s rezultatom 0:0, koji uopće nije tako loš. Naravno da bismo bili puno sretniji s pobjedom, ali ima i gorih rezultata od ovoga. Fulham će pred svojim navijačima u Londonu morati biti puno ambiciozniji u napadu. To će nama otvoriti više prostora u napadu, sigurno ćemo imati prilika. Ako zabijemo jedan gol, oni moraju postići dva. Prema tome, ako pametno iskoristimo naše šasne u uzvratu, možemo ostvariti svoj san i plasirati se u finale", prokomentirao je Mladen Petrić krajnji ishod utakmice.

Zbog napuknuća mišića u području aduktora Petrić nije niti trebao istrčati na ovoj utakmici, no brzi oporavak i loša igra domaćina natjerali su trenera Bruno Labbadiju da mu da priliku da preokrene tijek susreta.

Susret je prokomentirao i trener njemačke momčadi.

"Bilo je očito da smo željeli zabiti gol, nije da nismo imali prilika, ali nismo iskoristili niti jednu od njih. No, možemo i ovaj rezultat tretirati kao prihvatljiv. Englezi su se postavili vrlo zatvoreno na terenu, pa smo morali jako paziti na njihove kontranapade. U Londonu bi nam čak možda moglo biti i lakše nego u ovoj utakmici. Bit će to vrlo neizvjestan dvoboj, ali ja vjerujem u svoju momčad. Sposobni smo zabiti na Craven Cottageu", dometnuo je Labbadia.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.