Perišić nakon showa na Sardiniji: "Idemo sve dobiti do kraja za Ligu prvaka"

Foto: Getty Images / Guliver Image

IVAN PERIŠIĆ zabio je nakon gotovo dva mjeseca za Inter. Hrvatski reprezentativac potpisao je dva pogotka na Sardiniji u pobjedi 5:1 nad Cagliarijem. On je prvo u 34. lako pogodio za 1:0 nakon asistencije Evera Banege, dok je u 47. zabio drugi gol poslije dodavanja Maura Icardija, kada je poslao loptu u suprotni kut s lijeve strane za 3:1, čime je praktično slomio domaćina. 

> PERIŠIĆ RASPUCAN NA SARDINIJI S dva gola nosio Inter do pobjede

"Za prvi gol zaslužan je Banega koji me sjajno vidio, dao mi perfektnu loptu, koju sam dobro primio pa nije bilo teško zabiti. Međutim, najvažnije je da smo pobijedili. Nije se bilo lako uzdići nakon poraza od Rome. Željeli smo pobjedu, zabili pet golova i dobili ono što smo tražili", rekao je Perišić.

Jedan od najboljih igrača Intera ove sezone je u 31 utakmici zabio devet golova, uz sedam asistencija u svim natjecanjima, a njegova momčad trenutačno ima šest bodova manje od trećeg Napolija, koji drži mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. 

"Sve je moguće, pogotovo u nogometu. Još je ostalo 11 utakmica, 33 boda, a mi moramo vjerovati do kraja. Nešto nam je nedostajalo u prvih deset utakmica, a to smo dobili s Piolijem. Ne želim govoriti o De Boeru, jer gledamo naprijed. Na nama je da naporno radimo. Idemo sve dobiti do kraja", jasan je 28-godišnji Perišić. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.