Perić: Hajdukovi igrači bi trebali imati malo više respekta. Motivirali su nas

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

DINAMO i Hajduk u petak u 20 sati na Maksimiru igraju susret 1. kola SuperSport HNL-a i tako na spektakularan način otvaraju novu sezonu domaćeg prvenstva. Prošle subote na istome mjestu sastali su se u utakmici SuperSport Superkupa, a Dinamo je slavio 1:0 golom Martina Baturine. Nakon tog derbija bilo je puno repova, a Hajdukovi igrači su prozvali Dinamove da su se previše izležavali i tako krali vrijeme. 

"Kada dođeš Dinamu na Maksimir, a oni drugih 45 minuta ne žele igrati nego se izležavaju po ure, onda znaš da te se boje i da si bio dobar. Na tome ćemo temeljiti optimizam, probati maknuti gorčinu ovog poraza što prije. Svi smo umorni od poraza i od izgubljenih trofeja, ali što je tu je, idemo dalje", rekao je Zvonimir Šarlija.

Perić odgovorio Šarliji

Dinamo je dan uoči utakmice na Maksimiru organizirao media day na kojemu su bili predstavljeni i novi dresovi. S novinarima su se družili trener Igor Bišćan te igrači Stefan Ristovski, Josip Mišić, Martin Baturina i Dino Perić. Dinamova stopera pitali su kako komentira te izjave Hajdukova stopera.

"Treba možda biti malo više respekta prema nama s njihove strane, ali sigurno su nas te izjave motivirale. Igrali smo puno velikih utakmica. Kao što nama nije lako na Poljudu, tako nije ni njima lako na Maksimiru", rekao je Perić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.