Perasović konačno prekrižio Gravesa zbog neposlušnosti?

ANTONIO GRAVES je "svršena priča". Kada tako nešto kaže Velimir Perasović, to obično znači da se na Amerikanca više ne računa.

Prema pisanju Sportskih novosti, trener Vukova nije htio previše komentirati Gravesov potez da ne odleti s momčadi prema Francuskoj jer već dva mjeseca nije dobio plaću. Peras je samo kratko rekao: On je "svršena priča". Ako se ovome doda i činjenica da Graves nije isporučio niti približne brojke koje su se od njega očekivale, moglo bi se vrlo lako dogoditi da je Amerikanac svoje posljednje minute pod Tornjem već odigrao.

Podsjećamo, nezadovoljni je Perasović uoči gostovanja kod Asvela izjavio kako će iz Gravesa pokušati izvući maksimum, dok je god dio momčadi. Sada se čini da to više nije slučaj.

Kako Jamont Gordon zbog ozlijede zadobivene u prometnoj nesreći najvjerojatnije neće nastupiti u sutrašnjem srazu Eurolige, Perasović je nakon ostanka Gravesa u Zagrebu, ostao isključivo na Vedranu Princu kao razigravaču. Sigurno se ne radi o ugodnoj situaciji u tako bitnoj utakmici kao što je ova protiv francuske momčadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.