Milan pobijedio premierligaša, Pašalić sjajan u debiju

Foto: Facebook / AC Milan

MARIO PAŠALIĆ debitirao je za Milan u pobjedi 2:1 kod Bournemoutha. Talijanska momčad slavila je u prijateljskom susretu na Otoku, a hrvatski veznjak igrao je do 79. minute, kada ga je zamijenio mladi Marco Curto.

> VIDEO Pašalić oduševio golčinom na treningu Milana

Pašalić je igrao jako dobro u sredini terena, gdje su nerijetko akcije kretale baš od njega. Bivši igrač Hajduka je sjajno asistirao u 43. minuti za M'Baye Nianga, koji je bio sam pred golom Bournemoutha, ali nije uspio pogoditi. Također, 21-godišnji Hrvat sudjelovao je i kod prvog gola Milana, kada je u 64. minuti dodao loptu do Cosima La Ferrare, a on dugom loptom poslužio Susa Fernandeza na desnoj strani, a Španjolac prekrasno pogodio s ruba šesnaesterca.

"Pašalić je svakako veliki potencijal. Dobro je odigrao, iako je počeo s treninzima prije samo nekoliko dana", rekao je trener Milana Vincenzo Montella.

Međutim, domaćin je uspio izjednačiti već u sljedećem napadu preko Lysa Mousseta, koji je zabio s lijeve strane nakon sudara Josea Sose i Gabriela Palette. Za Bournemouth je debitirao i Jack Wilshere, koji je posljednjeg dana prijelaznog roka stigao na posudbu iz Arsenala.

Međutim, već u 67. minuti vratar Ryan Alisop skrivio je penal nad Niangom, koji je realizirao najstrožu kaznu i donio pobjedu Rossonerima. Do kraja je Bournemouth mogao i do 2:2, ali je mladi vratar Alessandro Plizzari, uz pomoć grede, uspio obraniti udarac Mousseta i spasiti goste sa San Sira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.