Paragvaj pita, Dallys daje: Osvojimo li SP, seksat ću se dan i noć



EH, TAJ PARAGVAJ. Južnoamerička država na SP-u će igrati bez najboljeg igrača koji je žicao seks na krivom mjestu, pa je prostrijeljen, a starleta želi naslov samo kako bi proslavila seksom.

"Ako moj Paragvaj osvoji SP, seksat ću se cijelu noć i postati jedna vrsta nimfomanke", otkrila je starleta Dallys Ferreira tamošnjem tisku. Povremena glumica u sapunicama i model koji za kruh zarađuje u Argentini nada se uspjehu svoje reprezentacije i govori kako vjeruje da njene riječi mogu dodatno motivirati Paragvaj. No motivirat će vjerojatno i sve muškarce koji za vrijeme SP-a budu u njenoj blizini. Ona je našla svoj mali skroman način kako pomoći ojačati timski duh nacije.

"Možemo proći iako znam da imamo tešku skupinu. Sve je do borbenosti i želje za uspjehom svoje nacije", priča Dallys, koja paragvajske nogometaše motivira i vrućim fotografijama.

Kako se bliži SP, sve je češća gošća južnoameričkih tabloida, a uvijek ponavlja kako Paragvaj ima šansu. Bildanje timskog duha dobro će doći reprezentaciji koja je prije dva mjeseca šokirana viješću da je prostrijeljen njen najbolji igrač Salvador Cabanas. Napadač je čudom uspio preživjeti, no šanse za vraćanje nogometu su minimalne. Zanimljivo, ta je priča također usko povezana sa seksom jer je Salvador pokušavao u krevet odvući zaručnicu meksičkog mafijaša, koji ga je potom dao ubiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.