NBA

"Ovo je pljačka": Svi su u šoku nakon zadnjeg Gordonovog zakucavanja

Foto: Getty Images / Guliver Images

NEVJEROJATNO natjecanje u zakucavanju gledali smo sinoć na NBA All-Star vikendu u Chicagu. Pobijedio je Derrick Jones Jr. nakon kontroverzne odluke sudaca u posljednjoj rundi.

Naime, Jones je dobio ocjenu 48 za windmill zakucavanje, a potom je Aaron Gordon dobio 47 nakon što je preskočio Tacka Falla, najvišeg igrača u NBA ligi (226 centimetara visine), i snažno zakucao s dvije ruke.

Komentatori natjecanja i cijela dvorana bili su uvjereni da je Gordon pobijedio poslije takvog pothvata, a potom su svi ostali u šoku kada su vidjeli ocjene sudaca.

"Ovo je čista pljačka", vikao je u TV prijenosu na TNT-ju popularni Kenny Smith, dok je Reggie Miller stalno ponavljao kako to nije u redu.

2016. Gordon je također izgubio fantastično zakucavanje, od Zacha LaVinea. Većina je smatrala da je i tada trebao pobijediti. Razočarani Gordon izjavio je da mu je ovo bilo posljednje natjecanje u zakucavanjima u karijeri.

"Pet zakucavanja, pet ocjena 50. Tada je trebalo biti gotovo, idemo kući. Ne znam tko vodi ovaj šou. Osjećam se kao da sam trebao imati dva trofeja do sada", rekao je Gordon, dok je Jones stvari vidio malo drugačije:

"Nije čisto preskočio Tacka, dodirnuo ga je po glavi, tako da mu nisu mogli dati 50. Očekivao sam da će dobiti 48 pa da ćemo još zakucavati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.