GLORY

Overeem: Zabit ću posljednji čavao u lijes Badra Harija

Screenshot: Youtube

SLJEDEĆEG vikenda očekuje nas jedna od najvećih borbi koje je Glory kao promocija ikad imao priliku organizirati. Neće to biti najveća borba po trenutnoj snazi i formi boraca, ali svakako se radi o jednoj od najvećih kada su u pitanju imena. Snage će odmjeriti Badr Hari i Alistair Overeem.

Dvije legende borilačkog sporta, koje zajedno imaju preko 200 profesionalnih borbi, sudarit će se treći put u karijeri. Prva borba dogodila se na Staru godinu 2008. u legendarnoj Saitama Super Areni, a slavio je Overeem nokautom. Godinu kasnije u Yokohama Areni Hari je uzvratio tehničkim nokautom. Sada ćemo dobiti konačnog pobjednika.

‘"Badr je ratnik i legenda, ali sada ćemo vidjeti njegov kraj. Žao mi je zbog toga, ali to je ono što će se dogoditi. Ja ću biti taj koji će zabiti posljednji čavao u njegov lijes. Spremao sam se za ovo i znam da ću pobijediti", rekao je Overeem pa dodao:

"Prijelaz na velike rukavice mi je došao prirodno. U UFC-u imamo male rukavice i drugačije sparinge, ali pun sam samopouzdanja jer imam niz vještina kojima mogu nadoknaditi bilo koju razliku. Imam 42 godine, ali sam u najboljoj formi života."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.