LIGA PRVAKA

Oglasio se branič Barcelone koji je zaprepastio smijanjem nakon katastrofe

Foto: Matthias Schrader/AP Photo/Guliver

BARCELONA je porazom 3:0 kod Bayerna ispala iz Lige prvaka već u grupnoj fazi kao tek treća momčad skupine i europski put nastavlja u proljetnom pretkolu za nokaut fazu Europa lige.

Barceloni se to posljednji put dogodilo 2000. godine. Međutim, sada joj to predstavlja ogroman sportski, ali i još veći financijski udarac s obzirom na katastrofalno stanje u klubu. 

Jedna od scena s povijesne utakmice o kojoj se najviše priča je ona nakon meča. Tada je Barcin branič Clement Lenglet, koji je odigrao jako loše u debaklu za anale, snimljen kako se smije u društvu suparničkog napadača Roberta Lewandowskog. Španjolski mediji potencirali su tu epizodu pa je tako Marca napisala: "Čini se da eliminacija Barcelone iz Lige prvaka nije zasmetala svima na jednak način. Lengletov potez nikako ne odgovara raspoloženju njegovog trenera."

Grafika: Sofascore za IndexSport

Naravno, navijači Barcelone ogorčeno su reagirali na Lengletovo smijuljenje na kraju jednog od najtežih poraza kluba u povijesti. Zato im se on obratio na Instagramu: "Želim poslati poruku navijačima Barcelone. Prije svega, tužan sam zbog poraza jer ovaj klub zaslužuje samo najbolje, a mi nismo bili sposobni ispuniti to. Kao drugo, želim objasniti situaciju u kojoj sam se smijao s Lewandowskim. To je specifična reakcija na situaciju koja se dogodila neposredno prije toga i koja nema nikakve veze s mojim osjećajima u vezi rezultata. Moje vrijednosti su neupitne za sve koji me znaju jer znaju koliko sam predan svom poslu i koliko ga volim te koliko volim Barcu, a posebno njene navijače. Nikada ne bih reagirao smijanjem na tako bolan poraz. Danas smo jako tužni, ali sada imamo misiju: vratiti Barcu tamo gdje zaslužuje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.