Dinamo ponovno razbio Split i stigao na tri boda od Rijeke, Sammir zabio prvi povratnički gol

Foto: Hina

DINAMO nastavlja loviti Rijeku u hrvatskom prvenstvu. Aktualni prvak razbio je Split 4:0 u Maksimiru te stigao na tri boda od lidera. Momčad Ivajla Peteva slavila je uvjerljivo pred oko tri tisuće gledatelja te upisala šestu uzastopnu pobjedu u prvenstvu.

Nakon onih 6:0 u prvoj utakmici polufinala Kupa, Dinamo je u deset dana još jednom nadigrao Splićane kojima je Armin Hodžić zabio šest golova - dva danas i četiri u Kupu.

Upravo je Hodžić u 12. minuti načeo goste prekrasnim golom s ruba šesnaesterca, kada je loptu poslao u gornji desni kut za vodstvo Dinama. 

Na 2:0 povisio je Sammir glavom u 35. nakon centaršuta Stojanovića s desne strane. Bio je to prvi njegov pogodak nakon povratka u zagrebački klub.

U 61. minuti Stojanović je upisao drugu asistenciju poslije centaršuta, a Hodžić u padu postigao drugi gol na utakmici te osmi u HNL-u, od čega sedmi u drugom dijelu sezone, dok je konačni rezultat postavio Ante Ćorić u 70. nakon majstorske asistencije Nikole Mora.

Imao je domaćin još puno prilika. Perić je u 32. pogodio glavom prečku, a Sammir u 42. lijevu vratnicu. Također, vratar Kukić imao je sjajnih obrana, među kojim je i ona iz 87. minute kada je čudesno obranio udarac Ćorića pod prečku.

Tako je Dinamo u 10 dana protiv Splita zabio 10 golova, a nije primio nijedan, a njihov treću susret igrat će se već u utorak, a to je uzvrat polufinala Kupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.