Odjidja se oglasio na Instagramu nakon dolaska u Hajduk. Javio mu se bivši dinamovac

Foto: Hajduk.hr

NAKON Fahda Moufija (26) i Ismaela Dialloa (26) Hajduk je veoma aktivan tjedan na tržištu transfera zaključio dovođenjem iskusnog belgijskog veznjaka Vadisa Odjidje. 34-godišnji igrač na Poljud je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Gentom. Hajduk ga je predstavio videozapisom napravljenim po uzoru na scenu iz filma The Matrix.

Za Bijele je potpisao ugovor do 2024. godine s opcijom produljenja za još jednu sezonu. Nosit će dres s brojem 8. Status legende u Belgiji dobio je odigravši preko 300 utakmica u Jupiler ligi, a iza sebe ima i 108 nastupa u europskim natjecanjima. Bio je reprezentativac Belgije i kapetan Genta. 

Odjidja se sada prvi put nakon dolaska u novu sredinu oglasio na Instagramu, gdje je napisao: "Sretan sam i oduševljen što sam postao dio Hajdukove obitelji." Među prvima mu se javio Ivo Pinto, 33-godišnji portugalski bek koji je s Odjidjom igrao u Norwichu. Pinto je od 2013. do 2016. bio član Dinama, a 2019. se vratio na pola godine. Bivšem suigraču je poručio na hrvatskom: "Ajmo brate."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.