Odbio Veszprem i Celje: Goluža produljio sa slovačkim prvakom do 2021.

Foto: EPA

BIVŠI hrvatski rukometni izbornik Slavko Goluža produljio je sa slovačkim aktualnim prvakom Tatranom do lipnja 2021. godine.

Slovački mediji pišu da je Slavko Goluža prvi trener u posljednjih 17 godina kojem je u jednom od najtrofejnijih slovačkih klubova ponuđeno produljenje ugovora.

Slavko Goluža šefom struke u Tatranu, nakon angažmana u PPD Zagrebu, službeno je imenovan 1. srpnja 2017. godine. U debitantskoj sezoni osvojio je i nacionalno prvenstvo i kup.

U međuvremenu je bio suočen s ponudama slovenskog Celja, njemačkog Rhein-Neckar Löwena i mađarskog Veszprema.

"Bez obzira na ponude koje su financijske bolje bile nego u Tatranu, nisam ni pomišljao na odlazak. Nije sve u novcu. Sretan sam što možemo nastaviti s dobrim rezultatima, ali nećemo biti zadovoljni postignutim rezultatima. Želimo biti još bolji", poručio je Slavko Goluža na tiskovnoj konferenciji uoči potpisivanja novog ugovora.

"Klub je prije godinu i pol započeo s projektom koji je uključivao dolazak novog trenera i pomlađivanje momčadi. Slavko Goluža svojim je dolaskom uveo mnogo energije i novih, pozitivnih elemenata. Ponosni smo postignutim i produljenje ugovora predstavlja tek formalnost", izjavio je generalni direktor Miroslav Benický.

S utakmicom manje, Tatran je trenutačno trećeplasirani klub slovačkog prvenstva. U SEHA ligi, također s utakmicom manje, zauzima četvrto mjesto i pred ulaskom je u doigravanje s Vardarom, PPD Zagrebom i Nexeom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.