Novakovič: Zakopat ću ratnu sjekiru sa Soldom

S RADOM je na treninzima bundesligaša Kölna počeo slovenski nogometni reprezentativac Milivoje Novakovič. Vratio se, piše lokalni dnevnik Express, nakon ljetovanja na hrvatskoj obali.

"Još uvijek me progoni ispadanje Slovenije sa Svjetskog prvenstva. Bio sam siguran da idemo u osminu finala. Onda su Amerikanci zabili Alžircima gol doslovno u posljednjoj sekundi. Nisam to mogao istjerati iz glave u protekla tri tjedna. No, život ide dalje",  rekao je 31-godišnji slovenski centarfor.

Prošle se bundesligaške sezone, kaže, ne sjeća po dobrome.

"Moramo biti samokritični. Prošle sezone nismo igrali baš ništa. Nismo bili momčad. Moje je da se vratim na svoju staru formu, iz moje prve dvije i pol godine u klubu. Za razliku od početka prošle sezone, sada se fizički osjećam vrlo dobro. "

"Lukas Podolski i ja ove sezone moramo preuzimati veću odgovornost. Također Petit i Mondragon. Mi iskusniji moramo puno bolje voditi mlađe. Imamo dobru mješavinu mladih i starih. "

"Nadate li se novome, boljem početku s trenerom Zvonimirom Soldom", pitao je novinar Expressa Slovenca.

"Može se to i tako reći. Kada se igrač i trener svađaju i međusobno udaljavaju, razaraju cijeli klub. Uspješni možemo biti samo zajednički. Prošle mi je sezone trener oduzeo kapetansku vrpcu. To sad napokon moram prihvatiti i prestati o tome raspravljati. On odlučuje. Točka. Ja sam napadač i moj je cilj samo zabijati golove."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.