koronavirus u sportu

Nogometaš Barcelone otkrio da ima koronavirus

Foto: Gulliver / Getty Images

BARCELONA je jutros izvijestila da je jedan njen nogometaš pozitivan na koronavirus. Nije otkrila njegov identitet, ali je maloprije to napravio on sam na Instagramu. 

U pitanju je Jean-Clair Todibo, mladi (20) francuski stoper kojeg je Barcelona u siječnju prošle godine kupila od Toulousea uz odštetu od milijun eura, a u siječnju ove godine ga posudila Schalkeu.

"Pozdrav svima, obavještavam vas da je moj test na covid-19 pozitivan. Asimptomatičan sam i osjećam se jako dobro. Kod kuće sam i ponašam se u skladu s uputama liječnika. Jako bih se volio vratiti treninzima, ali moram ostati kod kuće dok ne ozdravim. Hvala vam na porukama podrške i ohrabrenja", objavio je Todibo iz kućne izolacije.

On je u skupini devetorice nogometaša (osim njega tamo su još Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Moussa Wague, Carles Alena, Rafinha, Juan Miranda i Oriol Busquets) koji su započeli pripreme za sljedeću sezonu i nisu dio momčadi koja će u petak igrati protiv Bayerna u četvrtfinalu LP-a. Bez obzira na to, i njih devetorica bili su podvrgnuti testiranju na koronavirus. Todibu je jedinom nalaz bio pozitivan.

"Zaraženi nogometaš nije bio u kontaktu s igračima koji će otputovati u Lisabon na završnicu Lige prvaka", otkrio je španjolski doprvak. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.