Nikolić najavljuje pobjedu nad Cattarom: Nadam se samo da neće biti razbijenih nosova

MLADOSTAŠI sutra u 19. kolu Jadranske lige dočekuju Cattaro iz Kotora. Susret se igra u 15 sati na bazenu na Savi, a ulazak na utakmicu je besplatan.

Žapce očekuju tri teške utakmice u Jadranskoj ligi, prvo im dolazi šestoplasirani Cattaro, zatim idu kod vodećeg Juga, a onda će ugostiti Jadran Herceg Novi.

Mladost je Catarro svladala u prvoj utakmici u Kotoru 12:8, a za najavu sutrašnje utakmice smo zamolili trenera Žabaca Emila Nikolića.

"Cattaro je dobra i iskusna momčad koja se koncentrira na dovođenje hrvatskih igrača. Osim toga, tu je nekoliko srpskih vaterpolista i Tomaš Varga. Prije nekoliko dana plasirali su se u finale Len kupa pobjedom nad Spandauom. Nama je utakmica jako važna jer nakon nje nam slijede teški dvoboji protiv Juga pa Jadrana HN. Očekujem dobru igru svojih igrača i, naravno, pobjedu", rekao nam je Nikolić.

Mladost je u prvoj utakmici briljirala u posljednje dvije četvrtine nakon što nije dobro otvorila utakmicu. Kakav susret možemo očekivati na Savi?

"Sigurno će biti teška utakmica, moramo se posebno dobro pripremili, no raduje me što smo u posljednjim utakmicama pokazali da smo ušli u formu."

Koga se mladostaši najviše pribojavaju?

"Najviše smo upamtili Tamaša Vargu, ali ne po njegovoj igri nego zato što je razbio nos Frani Karaču. Nadam se da takvih situacija sutra neće biti."

U kakvom stanju Žapci dočekuju Cattaro?

"Svi su zdravi, spremni i svjesni što se od njih očekuje", zaključio je Nikolić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.