NIKO KOVAČ PROTIV BAYERNA ZA PRVI TROFEJ KARIJERE "Ne pijemo pivo samo nakon pobjeda, uvijek pijemo"

Foto: EPA-EFE

NIKO KOVAČ odveo je Eintracht u finale njemačkog kupa u kojem će se s Bayernom boriti za trofej. Hrvatskom treneru bio bi to prvi naslov u trenerskoj karijeri, a za njega će se boriti protiv momčadi koja će za dva mjeseca biti njegova. Kovač je i lani s Eintrachtom igrao i izgubio finale kupa od Borussije Dortmund (1:2).

Eintracht je sinoć u Gelsenkirchenu šokirao Schalke s 1:0, a gol vrijedan finala postigao je Luka Jović u 75. minuti.

Kovač je s igračima i navijačima Eintrachta dugo slavio veliki uspjeh.

 

 
"Želim igrati i pobijediti u finalu, to smo željeli i prošle godine, i ponovo igramo protiv top protivnika. Imamo i još nekoliko utakmica u Bundesligi koje želimo dobro odigrati", rekao je Kovač nakon utakmice.

U Eintrachtu su izglađeni svi nesporazumi i napetosti do kojih je došlo zbog Bayernove objave da je Kovač novi trener prvaka.

"Toliko o tome da više nismo ujedinjeni", rekao je Kovač nakon pobjede. "Vidjeli ste da smo itekako ujedinjeni, i na terenu i izvan njega".

Direktor Eintrachta, Fredi Bobić, koji je glasno kritizirao Bavarce zbog otimanja Kovača, rekao je da će s hrvatskim trenerom nastaviti piti pivo: "Nadam se da će tako ostati i u budućnosti. Između mene i Nike je sve OK."

Na pitanje novinara o Bobićevoj izjavi, Kovač je rekao: "Ne pijemo pivo samo nakon pobjeda. Uvijek popijemo pivo, ponekad i vino, jer se dobro razumijemo."
 
Finale Kupa je 19. svibnja u Berlinu.


 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.