NAPETA BITKA ZA LIGU PRVAKA Niko Kovač ostao bez važnih bodova i Ante Rebića

Foto: EPA-EFE

NIKO KOVAČ doživio je treći poraz s Eintrachtom u posljednjih pet utakmica i sve više posustaje u borbi za Ligu prvaka, a iz Bremena je stigla i loša vijest za hrvatsku reprezentaciju. U porazu od Werdera 2:1 ozlijedio se hrvatski napadač Ante Rebić.

Ozljede su poremetile planove obojici trenera već u prvom poluvremenu. U 25. su domaći ostali bez Augustinssona, a Werder je poveo samo tri minute kasnije, u 28. minuti golom Junuzovića.

Deset minuta kasnije i Rebić je zbog ozljede morao izaći iz igre ne dočekavši kraj poluvremena. No, na početku drugog dijela gosti su stigli do izjednačenja, Boateng je asistirao Joviću za 1:1 u 53. minuti. Utakmica je bila vrlo izjednačena i podjela bodova bila bi pravedniji ishod da u 79. minuti branič gostiju David Abraham nije glavom nespretno prebacio loptu preko suigrača i golmana u vlastitu mrežu za pobjedu Werdera 2:1.

Iako je donedavno držao treće mjesto Bundeslige, Frankfurt je s tri poraza u posljednjih mjesec dana pao na šesto mjesto, dok su ispred njega sada Bayer, Leipzig, Dortmund i drugoplasirani Schalke koji ima 52 boda. Borussia ima 48 bodova, Leipzig dva manje, a Bayer i Frankfurt po 45 bodova. U utrci za Ligu prvaka je i Hoffenheim koji ima još tri boda manje. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.