Neymar: Frustriran sam, neka nogometni čelnici poduzmu nešto

NESPORTSKO ponašanje stoji pored imena Neymara u rubrici žutih kartona. Najskuplji nogometaš svijeta u nekoliko je navrata izgubio kontrolu, iziritiran suđenjem Nizozemca Bjorna Kuipersa. 

Kulminiralo je u 91. minuti kad je zaradio i javnu opomenu, a nije se smirio ni poslije utakmice protiv Napolija (1:1) u kojoj su Talijani izjednačili u 63. golom Lorenza Insignea iz penala. Prethodno je Juan Bernat zabio za vodstvo u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

"Teško mi je sada nešto reći, ali mislim da rezultat nije dobar. Mi smo došli pobijediti, ni ne mislimo nikad o neriješenom rezultatu. Moramo misliti samo na pobjedu. Nisam zadovoljan, idem doma vrlo frustriran i iziritiran. Željeli smo pobjedu, ali nije još ništa gotovo, još se tu ima za igrati", bjesnio je Neymar pa opleo po arbitru Kuipersu:

"Nije me briga što se sucu mogu dogoditi greške. Način na koji je sudac tretirao igrače pokazuje manjak poštovanja. On mora poštovati sve igrače, rekao mi je nešto što nije smio. Osuđujem ga zbog načina na koji se odnosio prema igračima. Nadam se da će čelni ljudi poduzeti nešto po tom pitanju."

Francuski je prvak poslije četiri kola skupine C treća momčad s pet bodova, jednim manje od Liverpoola i Napolija, odnosno jednim više od Crvene zvezde. Sljedeće kolo stiže im Liverpool, a u zadnjem će gostovati na Marakani kod prvaka Srbije.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.