NBA

NBA igrači uživaju u debaklu Clippersa: "Tko zna jesu li se spakirali prije utakmice"

Foto: Getty Images

"TWITTER će eksplodirati nakon ove utakmice", napisao je bek Portlanda C.J. McCollum dok su Denver Nuggetsi dovršavali nevjerojatan preokret u seriji protiv LA Clippersa. Upravo to se i dogodilo, ispadanje vjerojatno najvećih favorita ostavilo je NBA ligu u šoku.

Nijedan ozbiljan analitičar nije davao šanse Denver Nuggetsima, pogotovo nakon što su LA Clippersi poveli 3:1. Pa ipak, srčani Nuggetsi su drugu seriju zaredom uspjeli dobiti tri uzastopne utakmice i nadoknaditi taj zaostatak.

Svi su očekivali spektakularni okršaj klubova iz Los Angelesa u finalu Zapada, ali Clippersi su podbacili. Nipošto ne treba zanemariti talent, kvalitetu i borbenost Nuggetsa, ali Kawhi Leonard, Paul George i ostali kolektivno jednostavno nisu bili na traženoj razini, ni po fizičkoj pripremljenosti ni po kompetitivnosti.

Zato ni ne čudi da društvene mreže nisu toliko ispunjene čestitkama u smjeru Denvera koliko ismijavanju Clippersa.

U trolanju Clippersa prednjačio je upravo McCollum, koji je smišljao šalu za šalom. Clippersi su se naslađivali na račun Blazersa kad su ih u prvom krugu izbacili LA Lakersi. Tada im je bek Clippersa Pat Beverley odbrojavao "3, 2, 1, Cancun", što je poznata NBA poštapalica kad neka momčad završava sezonu jer može na odmor u Meksiko.

Toga se prisjetio i Jay Williams, bivši NBA igrač, a danas analitičar, koji je uz screenshot tog prepucavanja napisao samo: "Karma..."

McCollum je prvo pitao suigrača Damiana Lillarda ima li mjesta u svojoj vili u Meksiku jer bi Clippersi mogli tražiti smještaj.

"Pitam se jesu li se spakirali prije utakmice", nastavio je McCollum, a posljednja šala večeri odnosila se na nedavni sastanak o tome treba li se nastaviti doigravanje, na kojem su samo Clippersi i Lakersi glasali protiv nastavka.

"Glasali su da ne žele igrati, ali nisam mislio da će baš ovako otići", napisao je McCollum, a onda se uozbiljio rekavši da ne uživa u ispadanju Clippersa jer je prognozirao da će ući u finale pa sad ispada lud.

Magic Johnson je također očekivao bitku za L.A. u finalu Zapada, ali sad je ovo mogao konstatirati ranije od očekivanog. "Lakersi će uvijek biti glavni u Los Angelesu! To se nikad neće promijeniti".

Televizijski analitičar i bivši NBA centar Kendrick Perkins također se našalio na račun Cancuna.

Ipak, bilo je i onih koji su iskreno razočarani jer neće gledati očekivani okršaj Lakersa i Clippersa, poput veterana Jamala Crawforda.

"Prije sezone očekivao sam svelosanđeleško finale Zapada. Kao navijač, nisam se osjećao ovako opljačkano otkad smo trebali imati finale Cavsa i Lakersa 2009. godine."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.