Nasljednik Karabatića: Domagoj Duvnjak odlazi u Kiel za 600 tisuća eura?

DOMAGOJ DUVNJAK, dragulj RK Zagreba ipak napušta klub. Duvnjak odlazi u Bundesligu, ali ne u Hamburg kao što se pisalo, već u Kiel gdje će biti nasljednik Nikole Karabatića.

Činilo se da će se Duvnjak pridružiti Voriju i Lackoviću u Hamburgu, već je bio potpisao predugovor, ali se u priču umiješao Kiel i, čini se, odveo 21-godišnjeg Duvnjaka pred kojim je velika budućnost. Iako će direktor Bartol Kaleb reći "Duvnjak je novi igrač Kiela", prvi operativac kluba Zoran Gobac je još uvijek oprezan iako se iz njegovih izjava da iščitati da će Duvnjak otići.

"Pregovaramo, ali još ništa nije definirano. Ponuda Kiela je 600 tisuća eura, a Duvnjak bi tamo bio tri godine i nakon toga se vratio u Zagreb", rekao nam je Gobac o ponudi koja zadovoljava čelnike Zagreba.

Gobac je bio izrazito ljutit nakon što se doznalo da je Duvnjak potpisao predugovor s Hamburgom i zaprijetio mu da će igrati u drugoj momčadi. "Ako Zagreb tako odluči, igrat ću u drugoj momčadi", skrušeno je odgovorio igrač. Jesu li odnosi zatoplili, je li Gobac još uvijek ljutit na Duvnjaka?

"Ma nisam ljut na njega. Duvnjak se bori za sebe, ne možemo mu to zamjeriti. Pomutnju su stvorili njegovi menadžeri", pomirljivo će Gobac.

Zagreb će tako ostati bez Domagoja Duvnjaka i Igora Vorija, igrača koji su prošle sezone nosili igru Zagreba. Ipak, Gobac ustraje u tvrdnji da će ove sezone biti 20 posto jači.

"Očekujemo od Balića da vodi ekipu. Osim toga, tu su Valčić i Lazarov, taj trojac je bio temelj naše momčadi prošle sezone, bit će i ove. Ne bojimo se odlazaka Duvnjaka i Vorija, ove sezone ćemo biti 20 posto jači nego lani", zaključio je Gobac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.