Napoli budno prati Kalinića

TALIJANSKA inačica Transfermarkta, Tuttomercatoweb, navodi da je Napoli u potrazi za pojačanjima za sljedeću sezonu, kako u veznoj liniji, tako i u napadu, a kao jedna od glavnih opcija uprave tog kluba spominje se ime Nikole Kalinića.

Prvo ime koje bi predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis želio dovesti u klub je 21-godišnji napadač Cagliarija na posudbi iz Intera Robert Acquafresca, a navodi se kako je sasvim realno da se to i ostvari radi sjajnog odnosa De Laurentisa s Interovim gazdom Massimom Morattijem.

Za Kalinića Tuttomercato spominje da mu ugovor istječe u lipnju 2010. godine, te “da bi bi sjajna investicija za budućnost”.

Za 21-godišnjeg napadača splitskog Hajduka, koji je ove sezone s 14 golova u 24 prvenstvene utakmice nalazi na vrhu ljestvice strijelaca HNL-a (uz Vručinu), interes su već ranije pored Napolija pokazali brojni klubovi diljem Europe poput Valencije, Rennesa, Lillea, Palerma, a spominjao se čak i Chelsea.

Ljetni prijelazni rok se bliži, medijska nagađanja i priče oko transfera sve su češće, pa će sigurno riječi na ovu temu biti još mnogo.

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.