Nakon svađe s Perasom, Vedran Princ spreman otići iz Cibone



ORGANIZATOR igre Cibone Vedran Princ razmišlja o raskidu ugovora s Cibonom. Razlog nisu dugovi, već svađa s trenerom Velimirom Perasovićem na treningu u utorak ujutro. Mostarac se nakon nesporazuma nije pojavio na večernjem treningu te je u potrazi za novim klubom. Budući da je zaključen prijelazni rok u Hrvatskoj i NLB ligi, do kraja sezone eventualno može pronaći angažman u inozemstvu.

Sve se odvilo nakon što je Perasović na treningu objasnio Princu da na njega ne računa kao ranije. Iako igrač nije želio komentirati slučaj, Perasović je rekao kako je Vedran na treningu bio drzak, najvjerojatnije zbog nejasne situacije na rosteru nakon dolaska drugog playmakera Same Udriha.

"Nisam ga potjerao, na treningu je došlo do nesporazuma. Ne mogu reći niti da je bio bezobrazan, možda samo malo drzak", rekao je Perasović i objasnio kako je to ponašanje neuobičajeno za inače mirnog i pristojnog mladića. Dodao je Peras da s Princom nema nikakvih problema i da smatra da je on pogođen dovođenjem novog igrača u rotaciju.

Princ nije bio razgovorljiv po pitanju nesporazuma s trenerom, no nije otputovao s momčadi na utakmicu protiv Domžala

"Ne bih sad o tome, a i nemam previše toga za reći. Baš se spremam otići u klub, nakon čega ću imati više informacija", kaže Princ, a na pitanje je li njegova odluka konačna obzirom da nije otputovao u Ljubljanu, Vedran je još jednom pozvao na strpljenje. Dan nakon cijelog događaja razmišlja hladnije glave, ostaje za vidjeti što će on i njegov menadžer dogovoriti s vodstvom kluba.

Inače je poznato kako je Perasović trener koji ne tolerira nedisciplinu i drskost. Damira Markotu potjerao je zbog kašnjenja na avion, Brentu Wrightu priopćio da nađe novi klub nakon sličnog incidenta. Ovog puta Perasović se ne pokazuje tako beskompromisnim po principu discipline. Dojma smo da Princu želi dati novu šansu, no on je očigledno ne želi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.