NAJBOLJI SU PALI Longzhu je pobijedio legendarni SKT T1

Screenshot: Twitch.tv

Mnogi kažu kako je lakše doći do vrha nego na njemu ostati. SK Telecom T1 već nekoliko godina dominira svjetskom League of Legends scenom, a sada su napokon pali. U finalu koreanskog League of Legends Championshipa, Longzhu Gaming je s 3:1 porazio Faker i društvo.

>>MOGU LI PASTI NAJBOLJI NA SVIJETU Faker i društvo brane titulu prvaka Južne Koreje

Mnogi su se pitali hoće li se iznenađenje sezone, Longzhu Gaming, raspasti u finalu pred moćnim SKT T1, koji su u toj poziciji bili već bezbroj puta. Od komentatora, trenera ostalih timova do analitičara, svi su najavljivali težak poraz Longzhua. Na kraju je pao SKT T1.
 
Longzhu Gaming nadigrao je trostuke svjetske prvake u svakom pogledu. Prve dvije partije otišle su uvjerljivo na stranu koreanske senzacije koja je igrala oko svog top lanera Kima "Khana" Dong-ha. Čak se i Bdd, posvetio timskim zadaćama i igrao oko kompozicije koja je polako gradila prednost i pobjegla SKT T1-u s dva meča. Tada se bude legende.
 
Faker ponovo igra na LeBlanc, SKT T1 otvara treću partiju s rezultatom 7:0 i sve ponovo podsjeća na to da su oni favoriti te kako bi Longzhu mogao ostati iznenađenje i ništa više. Uspijevaju zatvoriti meč i vraćaju se u seriju. Međutim, povratak nije trajao dugo. Već idući meč Longzhu ih ponovo nadmudruje, Khan dobiva Jaycea i to je kraj. Longzhu je prvak Južne Koreje u League of Legendsu!
 

 
PraY i GorillA, dva veterana u postavi Longzhua odigrali su maestralno. Mladi Bdd igrao je ravnopravno s Fakerom i nije mu dozvolio da postane prevaga, a Khan je proglašen najkorisnijim igračem finala. Međutim, Longzhu, iako u odličnoj poziciji, morat će porazati SKT T1 i brojne odlične ekipe kako bi se pokazali na najvećoj pozornici, onoj World Championshipa. 
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.