Najbolji Kanađanin ikad: "Ivanišević mi je puno pomogao, govorimo isti jezik"

Screenshot: Youtube

MILOS RAONIC pobijedio je Alexandera Zvereva 6:1, 6:1, 7:6 u četvrtom kolu Australian Opena i tako se plasirao u četvrtfinale prvog Grand Slama godine.

Raonicu (28) je to najbolji rezultat na nekom od četiri najveća turnira još od finala Wimbledona 2016. Ali nakon toga su tenisača koji je u to vrijeme bio treći na svijetu sasjekle ozljede. Sada se vraća pod trenerom Goranom Ivaniševićem i trenutno je 17. na ATP ljestvici.

Devetim četvrtfinalom u karijeri Raonic je potvrdio da je najbolji kanadski tenisač u povijesti. Međutim, prije nego što je postao Milos Raonic, bio je Miloš Raonić. Srbin rođen u Titogradu iz Crne Gore se s roditeljima preselio u Kanadu kada su mu bile tri godine.

Zato je nakon meča na pitanje Jima Couriera odgovorio ovako:

"Kakav je tvoj odnos s Goranom Ivaniševićem? Bio je sjajan igrač, pobjednik Wimbledona, sada je trener, vodio je Marina Čilića prilikom njegovog osvajanja US Opena. Kakvo je vaše partnerstvo?

Puno mi pomaže što je jednostavan i što govorimo isti jezik. Upravo je jednostavnost ono što mi je trebalo zadnjih godinu i pol uz sve ozljede koje sam imao. To mi je pomoglo da igram puno i da se vratim. Suradnja s Ivaniševićem se isplatila i jako sam mu zahvalan zbog toga."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.