Moratu su pokosili zaštitari. Dan kasnije ovako odgovorio hoće li igrati finale Eura

Screenshot: Marca

BIZARNA, ali i potencijalno jako opasna nesreća zasjenila je slavlje Španjolske nakon pobjede nad Francuskom (2:1) u polufinalu Eura. Španjolski su igrači otišli proslaviti prema tribini s navijačima. Neki od njih ušli su u teren, a među igrače su ušli i fotografi kako bi zabilježili trenutke slavlja. U jednom su trenutku u gužvu uletjeli zaštitari, koji su naumili izbaciti nekog od navijača.

Uletjeli su tako da su njih dvojica ščepala navijača, ali treći koji je to pokušao se poskliznuo te onda nenamjerno snažno nogom udario španjolskog kapetana Alvara Moratu u koljeno. Morata je reagirao šokiranim izrazom lica i bolnom grimasom, a travnjak je napustio šepajući. To nije izgledalo nimalo bezazleno pa su se Španjolci bojali da bi im ključni igrač mogao propustiti finale Eura u nedjelju.

Zato su ispred hotela u kojem je odsjela Furija jutros dežurali njezini brojni navijači i fotoreporteri. Čekali su da igrači Španjolske izađu zbog povratka u kamp, kako bi vidjeli u kakvom stanju je Morata.

Kada je izašao iz zgrade, odmah su ga svi pitali hoće li igrati finale. Morata je uz osmijeh odgovorio: "Žuti karton i to je to." Španjolci pišu kako je time htio poručiti da je lakše ozlijeđen u nevjerojatnom spletu okolnosti, ali da zbog toga neće propustiti finale u kojem Španjolska čeka pobjednika utakmice koju danas od 21 sat igraju Engleska i Nizozemska. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.