Monson ususret moskovskom spektaklu: Ako srušim Fedora, mogu ga pobijediti



"MOGU završiti Fedora na podu!”, smatra Jeff Monson ispred kojeg je narednog vikenda u Moskvi najteži ispit dosadašnje karijere protiv nekoć najboljeg teškaša svijeta. “Njegova stojka je njegova najjača strana. Mnogo sam radio na stand up tehnikama tijekom ovog pripremnog kampa. U prošlosti nisam bio previše samopouzdan kada su u pitanju udarci, no nakon dorade se osjećam puno bolje”, izjavio je Monson za Lowkick. Mnogi smatraju da ovo nije više Fedor od prije nekoliko godina kada je bio strah i trepet svih svjetskih teškaša.

“Ne vjerujem da je na zalasku karijere. Pa ima samo 33 godine, a u prošlosti i nije primio previše batina. Ako pogledate njegove prošle borbe, jedino ga je zaustavio Dan Henderson, no uhvatio ga je aperkatom. Nakon što je srušio Werduma, ovaj ga je uspio završiti trokutom. Jedine prave batine je zapravo dobio od Antonija Silve. Problem je što taj borac ima 135 kilograma. Pogledajte protiv kakvih se imena borio. Nastupao je toliko puta, a kada ste u takvom ritmu, jednom morate i vi osjetiti poraz”, kaže Monson i zaključuje:

“Ovo će biti sjajan dvoboj dva MMA veterana. Po meni, Fedor je jedan od najvećih u povijesti MMA-ja. Ne vjerujem da će borba otići do sudačke odluke. Ako ga srušim, vjerujem da ga mogu završiti. Vidjeli ste, naravno, koliko je on borbi završio u prvoj rundi. Imate legendu protiv solidnog borca kao što sam ja. Preporućam da pogledajte ovaj dvoboj.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.