Modrić preskače El Clasico? Katalonci otkrili mogući scenarij

Foto: Getty Images / Guliver Image

SVE je spremno za 271. El Clasico. Barcelona koja je u prošlom kolu osigurala 25. naslov španjolskog prvaka, dočekuje u nedjelju (20:45) aktualnog europskog prvaka i finalista Lige prvaka Real Madrid u 36. kolu Primere.

Uoči velikog dvoboja katalonski El Mundo Deportivo, tradicionalno naklonjen Barceloni, pita se hoće li Luka Modrić zaigrati na Nou Campu ili će ga Zinedine Zidane odmarati i pripremati za finale u Kijevu koje će Real igrati 26. svibnja protiv Liverpoola. 

> ODLAZI LI ZAISTA MODRIĆ IZ REALA? Talijani pišu kako na ljeto u Madrid za 60 milijuna eura dolazi sjajni Bosanac

"Modrić je arhitekt Reala posljednjih pet sezona. Sve je krenulo kod Carla Ancelottija, a nezamjenjiv je i kod Zidanea. Hrvatski veznjak odigrao je jako dobro protiv Bayerna u polufinalu Lige prvaka, gdje je pomagao na desnom boku kako bi zaustavio Riberyja i Alabu. Ove sezone Modrić je odigrao puno utakmica, ima 32 godine i mogao bi se odmoriti u nedjelju", piše El Mundo Deportivo.

List ističe kako je Real ove sezone i bez Modrića upisao osam pobjeda, dva remija i samo jedan poraz u 10 utakmica, što znači da je Zidane pronašao odgovarajuće zamjene za njega pa momčad više ne trpi kad hrvatski kapetan ne igra.

Podsjetimo, Modrić je ove sezone za Real odigrao 39 utakmica (ukupno 3006 minuta) te je zabio dva gola, uz sedam asistencija. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.