Modrić je dočekao Gülera u svlačionici. Pogledajte kako se razveselio njegovom golu

Foto: Screenshot

ARDA GÜLER postigao je svoj prvi gol za momčad Real Madrida. Turski veznjak, ranije prozvan nasljednikom Luke Modrića, prvijenac je zabio u svojoj šestoj utakmici za madridsku momčad, i to u 94. minuti utakmice protiv Celte. Na teren je stupio samo pet minuta ranije.

Mladi Turčin u Real je stigao i na nagovor Luke Modrića. Pisalo se da je kapetan hrvatske reprezentacije odigrao bitnu ulogu u tom transferu, pa čak i kontaktirao Gülerove kako bi privukao tinejdžera u Madrid. Stigao je prošlo ljeto i potpisao ugovor do kraja sezone 2028./29.

Oduševljenje u svlačionici

Dosad zbog ozljeda i velike kvalitete u Realovoj svlačionici nije dobivao puno prilika. Iznimka nije bila ni utakmica protiv Celte, no u njoj je Güler napravio što dosad nije. Njegov prvijenac s oduševljenjem su dočekali i njegovi suigrači. Među njima i Modrić.

Real je objavio trenutak proslave Gülerovog gola u svlačionici tima. Iskusni hrvatski veznjak bio je jedan od onih kojima je mladi suigrač stigao u zagrljaj.

Inače, Modrić je tu utakmicu odigrao fantastično. Imao je čak 119 dodira s loptom, najviše na terenu. Bio je najbolji i po točnim dodavanjima, imao ih je 86 od 91 pokušaja. Modrić je bio prvi na utakmici i po broju ključnih dodavanja, 8. Sjajan je bio i u obrambenim. S 4 oduzete lopte bio je najbolji na meču i po ovom pokazatelju. Dodao je i čak 6 presječenih dodavanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.