MANCHESTER UNITED

Mirror: Čelnici Uniteda sastali su se na pregovorima s novim trenerom

Foto: EPA

PREMA pisanju Mirrora i drugih engleskih medija, čelnici Manchester Uniteda razmišljaju o davanju otkaza Ole Gunnaru Solskjaeru. Norveški trener je i prije ovog vikenda bio na tankom ledu, a katastrofa na domaćem terenu protiv Tottenhama (1:6) samo je ubrzala proces u kojem United traži novog trenera.

Tottenham je na Old Traffordu zabijao prekrasne golove

Prema DailyMailu, United je već kontaktirao Mauricia Pochettina. Argentinski trener je trenutno slobodan, a posljednji klub u karijeri mu je bio upravo Tottenham. Za argentinske medije je izjavio kako jedva čeka povratak na trenersku klupu, a prema medijskim izvorima je u proteklih nekoliko mjeseci odbio ponude Porta i Benfice, a povezivalo ga se i s Barcelonom.

Englezi navode kako postoje tri dobra razloga zašto bi Pochettino mogao preuzeti United. Prvi je velika plaća, drugi mlada momčad kakvu Argentinac preferira, a treće činjenica da bi mogao preuzeti kontrolu čitave sportske politike u svoje ruke, bez uplitanja sportskog direktora.

Pochettino je u karijeri vodio još Southampton i Espanyol, a najveći uspjeh mu je plasman u finale Lige prvaka s Tottenhamom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.