Middlesbrough doveo bivšeg prvaka Europe

Foto: Getty Images/Guliver Image

ŠPANJOLSKI napadač Alvaro Negredo (30) napustio je španjolskog prvoligaša Valenciju i sljedeću sezonu provest će na posudbi u redovima novog engleskog premierligaša Middlesbrougha.


Negredo se tako vraća na 'otok' gdje je od 2013. do 2015. igrao za Manchester City, a nakon toga je dvije sezone igrao za 'Šišmiše'. Tijekom karijere branio je i boje Seville, Real Madrida, Almerije i Rayo Vallecana.

"Doveli smo odličnog napadača koji ima iskustva igranja u Premiershipu. Bio je član španjolske reprezentacije koja je osvojila europski naslov 2012. godine," poručili su iz kluba.

Na njegovom dolasku inzistirao je trener 'Boroa' Španjolac Aitor Karanka, a posao je olakšala činjenica da se Negredo više ne uklapa u planove Valencijina stratega Paka Ayestarana.

Negredo je već šesto pojačanje Middlesbrougha za novu sezonu. Na Riverside stadion stigli su i Negredov suigrač iz Valencije Antonio Barragan, španjolski vratar Victor Valdes, nizozemski veznjak Marten De Roon, krilni igrač Danac Viktor Fischer te kolumbijski branič Bernardo Espinosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.