Metzelder ogorčen: Ja sam jedina prava žrtva u Realu

29-GODIŠNJI obrambeni igrač Real Madrida i njemačke reprezentacije Christoph Metzelder rezigniran je zbog načina na koji se odnose prema njemu u Kraljevskom klubu.

Metzelder je ove sezone nastupio u samo jednom prvenstvenom susretu (kod Espanyola) i u jednoj utakmici Kupa kralja (poraz kod Alcorcona 4:0). To mu je bilo sasvim dovoljno da shvati kako je u klubu prekobrojan te je javno počeo razmišljati o odlasku.

"Teško smo poraženi od Alcorcona u Kupu, što je bio teški šamar za nas. No, samo je jedan čovjek ispaštao zbog tog poraza, a to sam bio ja. Izgleda da su tražili samo jednu žrtvu i pronašli mene. Nakon toga sam postao suvišan čovjek za trenera Pellegrinija", rekao je Metzelder u razgovoru za njemačke medije te dodao da želi napustiti Real.

"Želim negdje igrati. Samo želim novi klub, nove motive i normalnu atmosferu. Ne treba mi nikakav gigant od kluba, ne trebam igrati ni u Ligi prvaka. Samo hoću igrati i osjetiti izgubljenu nogometnu strast."

Ugovor Metzelderu s klubom sa Santiago Bernabeua istječe u lipnju 2010. godine. U Real je došao iz dortmundske Borussije, gdje je igrao od 2000. do 2007. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.