Nervozni Steve McClaren izgubio kontrolu pred utakmicu odluke: Žestoko se posvađao s novinarom

TRENER Newcastlea Steve McClaren žestoko se posvađao s novinarom na press konferenciji pred, za sebe, vjerojatno odlučujuću utakmicu protiv Bournemoutha u 28. kolu Premiershipa.

Bivši izbornik Engleske, koji bi mogao dobiti otkaz ukoliko ne pobijedi, ljutito je reagirao na komentar televizijskog novinara da su nogometaši iznenađeni njegovim ostankom na klupi nakon četiri poraza u posljednjih pet susreta, te da je došlo i do obračuna u stručnom stožeru.

"Igrači čvrsto stoje iza mene i to su laži. To radi novinar koji je u posljednjih 18 mjeseci izvještavao samo negativno o našoj momčadi, dok je prije četiri-pet godina potjeran iz ovog kluba. Pokušava nas destabilizirati pred važnu utakmicu, no neće mu uspjeti. Ignoriramo ga", rekao je McClaren.
 

Prozvani novinar nije mu ostao dužan.
 
"Da se nisi usudio optuživati me za raskol u momčadi. Ti si na dnu Premierlige i ovo ti je izgovor? Ti si problem, a ne ja", uzvratio je predstavnik sedme sile.
 
No, ubrzo je uslijedio privatni razgovor u kojem su zaraćene strane smirile strasti, a mediji na Otoku pitaju se je li u pitanju istinski sukob ili tek skretanje pozornosti pred važnu utakmicu u borbi za ostanak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.