Lokomotiva srušila Hajduk u Kranjčevićevoj: Splićani oštećeni za jedanaesterac u zadnjoj minuti!

Foto: Hina

LOKOMOTIVA je u malom derbiju 23. kola HNL-a u uzbudljivoj utakmici s 2:1 pobijedila Hajduk.

Hajduk je prvi zaprijetio na katastrofalnom travnjaku u Kranjčevićevoj - Jefferson je glavom nakon ubačaja iz kuta pucao iznad gola. Na novu priliku čekalo se do 25. minute kada je Milić ubacio, a Pamić umalo pogodio svoju mrežu.
 
Domaći poveli iz prve prilike
 
Lokomotiva je iz svoje prve prilike povela. Fiolićev dobar prizemni ubačaj s druge vratnice u mrežu je proslijedio Grezda. 
 
Pred kraj prvog dijela domaći su propustili dvije velike prilike - najprije je Fiolićev dobar udarac sjajno obranio Kalinić, a zatim je Hajdukov vratar u situaciji jedan na jedan bio uspješniji i od Leke. 
 
 
 
Andrijaševič zabio bivšem klubu, Tudor smanjio
 
Ono što nisu uspjela krajem prvog dijela, Lokosi su uspjeli početkom drugog - Andrijašević je zabio bivšem klubu snažnim udarcem sa šest metara nakon asistencije Leke.
 
Hajduk je u 65. minuti smanjio preko Tudora koji se dobro smanjio nakon što se lopta poslije udarca Milića odbila od Karačića do njega. 
 
Pejin propustio isključiti Leku i dosuditi jedanaesterac Hajduku
 
Posljednjih 15 minuta obilježio je sudac Pejin koji je najprije propustio dati drugi žuti karton grubom Leki, zatim je opravdano isključio Sušića koji je ošamario Prengu, a potom je u posljednjoj minuti propustio dosuditi čist jedanaesterac za Hajduk nakon igranja rukom Barišića.
 
Pogled na tablicu pokazuje da je Lokomotiva pobjedom održala pritisak na Splitu i četvrtoj poziciji koja jamči barem europsko pretkolo, dok je Hajduk sve dalje od borbe za titulu.

 


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.