Makedonci: Crvena zvezda želi Ristovskog. Sprema se balkanska transfer-bomba

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

MAKEDONSKI mediji danas su objavili vijest da je Crvena zvezda krenula po Stefana Ristovskog, desnog beka Dinama i jednog od trenutnih nogometaša Dinama koje Bad Blue Boysi najviše obožavaju. Posljednji igrač koji je Dinamo zamijenio Zvezdom bio je Robert Prosinečki još 1987. godine.

"Sprema se balkanska transfer-bomba ovoga ljeta. Bivši europski prvak se raspituje za Stefana Ristovskog, braniča Sjeverne Makedonije i Dinama. Prema našim informacijama, Ristovski je velika želja Zvezde koja slaže ekipu za igranje u skupini Lige prvaka", piše makedonski SportSport i dodaje:

"Bila bi to bomba koja bi odjeknula od Zagreba do Beograda, pa čak i do Skopja. Zatresla bi se cijela regija. Ristovski je poznat kao jedan od miljenika Bad Blue Boysa, a s obzirom na to da su mu 32 godine, mogao bi dodati još jednog diva u svoju veliku karijeru. Dosad je igrao za Vardar, Parmu, Crotone, Frosinone, Bari, Latinu, Rijeku, Sporting Lisabon i Dinamo."

Najdulje u karijeri Ristovski se zadržao u Dinamu, za koji je dosad sakupio 146 nastupa u kojima je zabio pet i namjestio 15 pogodaka, a došao je i do toga da bude jedan od kapetana zagrebačke momčadi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.