Macca Mouse novi trener Wolfsburga!

BIVŠI izbornik engleske nogometne reprezentacije Steve McClaren imenovan je u utorak novim trenerom Wolfsburga, objavio je njemački klub.

McClaren, koji je posljednje dvije godine vodio Twente, s kojim je ove sezone senzacionalno osvojio naslov nizozemskog prvaka, potpisao je dvogodišnji ugovor s Wolfsburgom, a prema navodima njemačkih medija, godišnje bi trebao zarađivati oko tri milijuna eura.

"Wally with the Brolly", kako su ga podrugljivo nazvali engleski mediji nakon poraza protiv Hrvatske na Wembleyju u kvalifikacijama za Euro 2008. koje Englezi nisu vidjeli, zamijenit će na klupi "vukova" Lorenz-Günthera Köstnera koji je bio privremeni trener nakon što je Armin Veh u siječnju dobio otkaz.

"Proveo sam dvije fantastične godine u Twenteu s nevjerojatnim krajem, ali obećao sam supruzi i djeci da ćemo ostati u Nizozemskoj dvije godine. Sada se svi selimo u Njemačku", kazao je nizozemskim novinarima McClaren uoči službene objave kako preuzima klupu donedavnog njemačkog prvaka koji je ovu sezonu završio na razočaravajućem osmom mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.