RUKOMET

Luka Cindrić definitivno u Barceloni, klub potvrdio

Foto: EPA

HRVATSKI rukometni reprezentativac Luka Cindrić prešao je iz poljskog Kielcea u španjolski prvak Barcelonu, rekao je Barcelonin trener Xavi Pascual.

"Da, doveli smo ga, no o tome ćemo govoriti nakon ovog vikenda, kada nam prođe Final Four", rekao je Pascual za katalonsku radijsku postaju RAC1.

Cindrić, 25-godišnji srednji vanjski igrač, ima s Kielceom ugovor do ljeta 2021. godine, no zatražio je odlazak. U Barceloni na poziciji srednjeg vanjskog igraju Islanđanin Aron Palmarsson i 38-godišnji Španjolac Raúl Entrerríos. Entrerríos bi iduće sezone trebao završiti igračku karijeru.

Predsjednik poljskog kluba Bertus Servaas prošlog je tjedna potvrdio da je Cindrić na korak od odlaska u Barcelonu.

"U svojoj ekipi ne želim imati igrača koji ne želi igrati za Kielce. Pregovori su gotovo završili", rekao je tada Servaas za rukometnu internetsku stranicu Stregspiller te demantirao novinske napise prema kojima bi transfer iznosio četiri milijuna eura.

"Da mi je netko za njega ponudio taj iznos, ja bih ga idući dan posjeo na avion. U ovim trenucima, u rukometu, najveći iznosi su od 1,5 do dva milijuna eura. Sve ostalo je montaža medija", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.