Leko ga je otpisao, a bivši stoper Hajduka je sad objavio sliku s Kalinićem i Livajom

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

STEFAN SIMIĆ (28), stoper srpsko-hrvatskog podrijetla i češkog državljanstva, najdugovječniji član svlačionice Hajduka, otpisan je u lipnju, ni pet mjeseci nakon što je s Hajdukom potpisao novi ugovor. Simić je, naime, 19. siječnja potpisao novi ugovor s uvjetovanom opcijom produljenja do ljeta 2024. godine, objavio je tada Hajduk na službenoj stranici.

No, očito nije došlo do aktivacije "uvjetovane opcije produljenja" do idućeg ljeta. Simić, dijete Hrvatice i Srbina rođeno u Pragu, oduvijek se deklarirao kao navijač Hajduka. San da zaigra za njega ispunio mu se u ljeto 2019. kada je došao kao slobodan igrač iz Milana.

Premda je član talijanskog velikana bio šest godina, za Milan je odigrao samo jednu utakmicu. U četiri godine u Hajduku igrao je 91 utakmicu i postigao tri gola. Bio je prvotimac. No, u drugom dijelu prošle sezone potpuno je ispao iz planova Ivana Leke, koji ga nije koristio čak ni kada je još igrao s tri stopera. Posljednji put je u prvom sastavu igrao još u veljači, a nakon toga je dobio samo 11 minuta u nebitnoj utakmici zadnjeg kola SuperSport HNL-a.

Sada je Simić igrač Eibara, a nakon smjene Ivana Leke oglasio se na Instagramu. Tamo je objavio fotografiju kako maše u društvu Nikole Kalinića i Marka Livaje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.