Legendarni Romario: Je*eš Ancelottija, ne želim ga u reprezentaciji

Foto: Profimedia

ROMARIO, legendarni napadač Brazila i Barcelone te osvajač Svjetskog prvenstva i Zlatne lopte 1994. godine, gostovao je u brazilskoj emisiji Panorami Esportivo i komentirao aktualnosti vezane za tamošnju reprezentaciju, koju trenutno vodi Fernando Diniz.

Trenutni izbornik Brazila istovremeno vodi i klub

Četrdesetdevetogodišnji Brazilac trenutno je samo vršitelj dužnosti i smatra se kako savez traga za velikim trenerskim imenom koje bi preuzelo izborničku funkciju. Najviše se spominjao aktualni trener Real Madrida Carlo Ancelotti (64), ali ta se ideja ne sviđa Romariju:

"Je*eš Ancelottija, želim gledati Diniza do kraja. Želim čestitati predsjedniku Brazilskog nogometnog saveza Ednaldu Rodriguesu jer je napravio dobru stvar kad je odabrao Diniza. Njemu treba još vremena da počne raditi s reprezentacijom što radi s klubom. Remizirali su i izgubili u posljednje dvije utakmice, ali nitko ne pobjeđuje cijelo vrijeme."

Ancelotti nikada nije javno potvrdio da će preuzeti Seleçao nakon što do ljeta odradi svoj ugovor u Madridu, a Romarija to vrijeđa. Fernando Diniz istovremeno s reprezentacijom vodi i brazilskog prvoligaša Fluminense.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.