NBA

LeBron odigrao spektakularnu utakmicu protiv Pistonsa i igrača kojem je razbio glavu

Foto: Alex Gallardo/AP Photo/Guliver

LOS ANGELES Lakersi pobijedili su Detroit Pistonse 110:106 u utakmici koja je stigla osam dana nakon susreta istih momčadi u kojem je samo brzom intervencijom suigrača i sudaca izbjegnut potpuni kaos. Podsjetimo, u njoj je LeBron James laktom razbio glavu Isaiaha Stewarta, koji je bijesan trčao po parketu tražeći osvetu. Bio je kažnjen suspenzijom na dvije utakmice, a James neigranjem jedne.

Ovaj put do incidenta nije došlo i Lakersi su upisali jedanaestu pobjedu u 22. utakmici sezone, posebice zahvaljujući seriji 16:0 u trećoj četvrtini susreta. Najbolji u redovima pobjedničke momčadi bio je LeBron James s 33 poena, pet skokova i devet asistencija, od kojih su neke bile sjajne.

VIDEO: Arena Sport

VIDEO: Arena Sport

Anthony 0/7 iz igre

Russell Westbrook pomogao je Lakersima stići do pobjede s 25 koševa, šest uhvaćenih lopti i devet asistencija, a vrlo koristan bio je i Anthony Davis s 24 poena, 10 skokova i tri blokade. Vjerojatno bi sve bilo lakše za Lakerse da nisu napadački podbacila dvojica igrača od kojih se očekivao uobičajen doprinos. Avery Bradley je promašio svih pet pokušaja iz igre, a još je slabiji bio Carmelo Anthony, koji je ove sezone na prosjeku od 15 poena po utakmici.

Deveti najbolji strijelac NBA lige svih vremena (27.686 poena) odigrao je 20 minuta utakmice i promašio sve što je uputio prema košu. Četiri neuspjela pokušaja imao je za tricu i još tri za dva poena.

U sastavu Pistonsa bolji od ostalih bio je Jerami Grant s 32 poena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.